QUE OFERIM

Els nostres principals serveis són la fabricació i distribució de tots els complements pels tancaments d’alumini. Oferim tota la gamma sencera de persianes, gelosies, mosquiteres i protecció solar.

PERSIANES

Les persianes són lames d’alumini perfilat o extrusionat que unides entre elles permet tenir un control solar i una seguretat extra sobre la finestra o tancament existent. Es classifiquen en varies categories: Tèrmiques, Extrusionades, Comerciales i Orientables. Disposem de tota la gama sencera d’accessoris i recanvis per tots els models de persianes existents al mercat ja siguin manuals o monotoritzades. També tenim tots els tipus de calaixos corresponents per l’allotjament d’aquestes lames ja sigui d’alumini perfilat, PVC, extrusió, PVC amb recobriment d’alumini, alumini amb poliuretà, calaixos túnel per l’obra,… Disposem de tots els certificats de qualitat i de compliment del Codi Tècnic d’edificació.

GELOSIES · MALLORQUINES · TANQUES

Al 2019 ens vam centrar a millorar aquesta categoria de productes per tal d’oferir un servei més complet de lames i sistemes de fabricació.
En estoc disposem de més de 20 models de lames entre fixes i mòbils, d’alumini i PVC i també el sistema de mallorquina mòbil i fixa.

SOSTRES

En quant a sostres dividim en dues categories segons el material de fabricació: Alumini o PVC.
Habitualment es col·loquen a banys i cuines, encara que també es poden utilitzar per recobriment o reforma de qualsevol sostre ja sigui interior o exterior.

MOSQUITERES

Fabriquem mosquiteres enrotllables, corredisses, fixes, abatibles i plisades.

PROTECCIÓ SOLAR

Fabriquem diversos tipos de productes amb una excel·lent qualitat per oferir la millor solució ja sigui estètica o funcional per controlar la penetració de llum i calor.