EL NOSTRE EQUIP

Està format per personal qualificat i especialitzat amb anys d’experiència que certifiquen el poder oferir als nostres clients un servei impecable en quant a materials i agilitat en els processos de producció i fabricació.

A part del nostre equip intern oferim una red de col·laboradors que ens garanteixen la major qualitat possible en tots els detalls, busquem sempre una matèria prima excel·lent per obtenir unes guies i perfils de bona resistència.

Des de Marsoltec hem optat per treballar amb els principals proveïdors del sector per donar la major qualitat i duresa als nostres articles.

Per això, treballem amb els principals extrusionadors del mercat: AV Alumitran · Aluplex · Extrual · Indalsu per a obtenir la millor matèria prima en les nostres guies i perfils sol·licitant la categoria 6063 amb duresa T5.

També col·laborem amb les millors empreses referent al món de les persianes. Aquestes són: Aluplex · Gradhermetic · La Viuda. Empreses amb molts anys d’experiència i amb tots els certificats de producció i producte acabat.

MOTORITZACIÓ

Les col·laboracions amb empreses del sector són empreses de plena confiança i ofereixen la solució més adequada per a cada funció.

Treballem amb les marques top |BGM o SOMFY| en motors tubulars que ens ofereixen 5 anys de garantia. En quant a motors de gelosies optem per la qualitat de Mingardi i per a portes comercials Gaposa.

ACABATS EN PINTURA RAL

Optem per Metal Pintura un referent, que ofereix uns tractaments d’alta qualitat amb segells de garantia com Qualicoat i Qualideco amb tractaments seaside per obtenir un producte perfectament acabat.

LES MILLORS MARQUES

Les marques amb les que treballem són marques que ens donen garantia plena en quant a qualitat, servei i per suposat, anys d’experiència col·laborant junts i saber quina és la feina ben feta.