PERSIANES

Les persianes son lames d’alumini perfilat o extrusionat que unides entre elles permet tenir un control solar i una seguretat extra sobre la finestra o tancament existent.

MODELS DE PERSIANES

Es classifiquen en varies categories: Tèrmiques, Extrusionades, Comercials o Orientables.

Disposem de tota la gamma complerta d’accessoris i recanvis per a tots els models de persianes existents al mercat ja siguin, manuals o motoritzades. També tenim tots els tipus de calaixos corresponents per l’allotjament d’aquestes lames ja sigui d’alumini perfilat, PVC, extrusió, PVC amb recobriment d’alumini, alumini amb poliuretà, calaixos túnel per obra…

TOTA LA GAMMA

Disposem de tots els certificats de qüalitat i de compliment del Codi Tècnic d’edificació.

PERSIANES TÈRMIQUES

Les persianes tèrmiques son les clàssiques d’alumini perfilat amb poliuretà a l’interior.

Les principals característiques són:

 • Estoc de més de 30 colors diferents de les lames de 45mm recte, i gairebé 30 colors en 45mm corba. Per tant tenim la capacitat de fabricar gairebé qualsevol persiana estàndard en un temps molt reduït.
 • Oferim sempre la màxima qualitat en totes les seves persianes  de 45mm recte i les blanques corbes de 45mm amb una escumà de poliuretà de més densitat que l’habitual en el mercat oferint un grau superior de resistència.
 • Ens adaptem a les necessitats de cada client oferint qualsevol mida de lama des de les més petites de 39mm fins a les més grosses de 77mm.
 • Sota comanda es poden fabricar persianes de qualsevol color de la carta RAL, Bicolor o imitació efecte rugós.

PERSIANES EXTRUSIONADES

Les principals característiques són:

 • Són persianes de lames d’alumini extruït que proporcionen una gran resistència.
 • En alguns models permet incloure el sistema d’autobloqueig normal o microperforat. Aquest sistema bloqueja la persiana evitant la possibilitat d’un robatori.
 • Es pot subministrar lacat o sublimat en fusta de qualsevol color (brillant, mat, tx) que es requereixi. D’aquesta manera es pot aconseguir el mateix color que els tancaments d’alumini ja existents a l’immoble.

PERSIANES COMERCIALS

Aquest tipus de persianes estan destinades a la protecció de locals comercials o garatges, ja que al ser extrusionades amb un tipus de lama més ample permet fabricar lames fins a 5,5m de longitud.

Les principals característiques són:

 • Existeixen 2 tipus de lames, les d’autobloqueig i les rectes.
 • Les d’autobloqueig donen una major seguretat ja que el perfil utilitzat de 101mm de doble paret amb un nervi de bloqueig entremig fa que sigui una persiana més robusta i segura davant d’un robatori.
 • Les rectes que permeten cobrir fins a 5,5 mm d’amplada i amb la possibilitat de  poder embragar la persiana des de l’exterior per accedir a dins del local en cas d’incidència tècnica.
 • Aquests dos models es poden lacar i sublimar en qualsevol color. En el cas de les lames rectes, a més a més permet també la sublimació digital (amb opció antigrafiti) proporcionant una millor imatge corporativa d’aquell negoci.

PERSIANES ORIENTABLES

Podem trobar dues classificacions depenent de la recollida: enrotllable o plegable:

Les principals característiques són:

 • En el sistema enrotllable optem pel model Supergradhermetic, que permet orientar les lames perfilades d’alumini fins a 2,75m amb un gran ventall de colors i compatible amb la majoria de registres actuals..
 • En el sistema plegable disposem de diversos models, des de les lames de 60mm fins a 96mm i treballem amb proveïdors del nivell de Gradhermetic i Griesser.

BALLESTES I REIXES

Les principals característiques són:

 • Sistemes de tancament de seguretat per a l’exterior de locals comercials i habiatges, que permet donar una seguretat addicional a portes i finestres. Quan es deixa la ballesta oberta es pot plegar el carril inferior perquè no molesti.
 • Es poden fabricar en 1 o 2 fulles.
 • En el cas de les reixes es pot escollir disseny i si es vol fixe o abatible.

Tèrmiques · Extrusionades · Comercials · Orientables · Ballestes i reixes

Pots posarte en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta.